Lunes, 27 de Junio de 2022

Otras localidades

Rubalcaba: "hem de reconstruir la relació de Catalunya amb Espanya"

El líder del PSOE ha fet una apel·lació directe a Pere Navarro que s'ha aixecat i ha estat aplaudit per les 3.000 persones que seguien la intervenció de Rubalcaba al final de la Conferència del PSOE

El secretario general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, durante su intervención en la segunda jornada de la conferencia política del PSOE

El secretario general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, durante su intervención en la segunda jornada de la conferencia política del PSOE / EFE

El líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, promet reconstruir la convivència territorial a Espanya i assegura que compta amb el PSC per fer-ho. Rubalcaba ha apel·lat directament el primer secretari del PSC, Pere Navarro, que s'ha emportat l'ovació dels més de 3.000 assistents a la clausura del a Conferència del PSOE.

"Unitat" i "diversitat" són dues paraules que proposa Alfredo Pérez Rubalcaba pel futur d'Espanya i per donar-li encaix a Catalunya.

Rubalcaba defensa un projecte federal, després que els hi hagi "costat 20 anys dir aquesta paraula". També ha recordat que són "socialistes" i no, "nacionalistes".

"Hem de reconstruir la relació de Catalunya amb Espanya", deia el líder del PSOE en la seva intervenció i feia una apel·lació directe al primer secretari del PSC, Pere Navarro: "i ho farem Pere, ho farem els socialistes amb el Partit dels Socialistes de Catalunya, amb vosaltres, Pere, per reconstruir aquest sistema de vida en comú". Navarro es posava dret per aplaudir i s'ha emportat l'ovació de les 3.000 persones que seguien el discurs.

A la sortida, Navarro ha assegurat que torna "amb aquesta força que s'hagi recolzat tan públicament les propostes del PSC" i "convençut que hi ha una Espanya, aquesta que representa el PSOE, que estima Catalunya i que vol continuar amb Catalunya en aquesta diversitat que expresava Rubalcaba".

Els delegats del PSC han intentat fer pedagogia en aquesta Conferència perquè s'entengués quina és la seva posició i molts han vist amb recel el cada cop més important paper de la Presidenta Andalusa Susana Díaz.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?