Miércoles, 17 de Agosto de 2022

Otras localidades

Crítiques velades de l'Ajuntament de Barcelona pel 'cas Raval'

La comissió extraordinària a l'Ajuntament de Barcelona per abordar el cas Raval, s'ha tancat amb crítiques velades del govern de Xavier Trias a l'actuació dels Mossos al carrer Aurora que va acabar amb la mort d'un home i ha comportat la imputació de 8 policies

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn / AJUNTAMENT DE BARCELONA

L'oposició ha carregat contra l'alcalde per trigar més d'un mes en abordar el tema

L'oposició li critica també la manca de transparència, d'informació i de crítica cap a l'actuació dels Mossos i li demanen que esbrini què passa i com es gestiona la Comissaria de Ciutat Vella.

El primer tinent d'alcalde, Joaquim Forn, reconeix que la imatge del Raval no els agrada, el mateix que ja va dir en el seu moment l'alcalde Trias, però defensa que havien d'actuar amb prudència.

Diu que des del primer moment han estat a sobre del cas, que van demanar informació, però que no la van fer pública per prudència: "Si vostès em pregunten si estic satisfet del que va passar al carrer Aurora del barri del Raval el 5 d'octubre els diré que no. No n'estic satisfet. Ja ho va dir l'alcalde. Imatges i situacions com aquestes no les volem a la ciutat de Barcelona. No podem estar contents quan hi ha un problema en qualsevol barri de la ciutat que requereix una intervenció policial. I molt menys si hores després una persona perd la vida. Però tampoc em satisfà que es treguin conclusions precipitades o es facin judicis sense conèixer tot el relat"

Forn també diu que la posició del govern municipal serà d'exigència perquè s'esbrini què va passar.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?