Sociedad | Actualidad

El jutge deixa en llibertat l'únic acusat del crim de la Mar Bella

Ho ha acceptat en considerar que no hi ha risc que destrueixi proves però li retira el passaport i l'obliga a comparèixer cada setmana als jutjats

Els Mossos, amb el detingut, a la platja de la Mar Bella(MONTSE RIART)

El titular del jutjat número 27 ha deixat en llibertat l'únic sospitós de la mort d'Ana Castro de 15 anys, que estava empresonat des de fa 6 mesos. Tal i com ve avançant la Cadena SER, el jutge considera que durant aquest temps ha pogut fer totes les proves previstes i per això accepta la petició de la defensa del noi i el deixa en llibertant pensant que no podrà destruir-ne, ni manipular-ne cap.

Más información

L'instructor li ha retirat el passaport perquè no pugui abandonar el país, li prohibeix parlar amb la vintena de testimonis que han declarat, acostar-se a la mare i al germà de la víctima i l'obliga a presentar-se un cop per setmana al jutjat per firmar. El principal sospitós del crim continua imputat per un delicte d'homicidi i si trenca alguna d'aquestes mesures cautelars, tornarà a ingressar immediatament a la presó.

El jutge ha ordenat a petició de l'acusació que es recullin totes les imatges enregistrades per les càmeres del metro, trànsit i bancs en el recorregut que aquest noi hauria fet aquella nit. Ell ha reconegut tant davant dels mossos com del jutge que va estar amb la noia a la Mar Bella, que van beure molt, que van mantenir relacions però que després va marxar i la va deixar allà sola. Sempre ha explicat que quan se n'anava va veure de lluny un home sospitós.

El cos de la nena de 15 anys va aparèixer el 6 de maig enmig d'unes roques de l'espigó de la Mar Bella de Barcelona, despullada, i col.locada en un lloc on segons la investigació no hi podria haver arribat sola, de forma natural, sinó que algú l'hauria posat allà expressament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00