Martes, 28 de Junio de 2022

Otras localidades

Un altre mosso imputat pel cas Raval

La jutge que instrueix el cas de la mort de l'empresari Juan Andrés Benítez ha decidit imputar un altre agent, el que hauria netejat les taques de sang del carrer

La conselleria d'Interior havia suspés de sou i feina els altres vuit policies, però en aquest cas el que ha fet és canviar-lo de destí.

Un fotograma del vídeo publicat pel diari EL PAÍS on es veu l'actuació dels policies al Raval, la nit del 5 d'octubre / EL PAÍS

El nové agent imputat en el Cas Raval és el Mosso que hauria netejat la taca de sang que va quedar al terra després que Benítez fos reduït.

La jutge entén que fent això va "eliminar una prova d'un possible delicte", diu a la ressolució. Els Mossos han dit sempre que ho van fer per raons de salubritat i que es tracta d'una pràctica habitual.

La instructora també considera que aquest agent "va poder participar en la reducció de l'empresari" o que en tot cas, "estava present" i no va evitar-la. L'ha citat a declarar el 27 de novembre.

La conselleria d'Interior entén que el delicte que s'imputa a aquest nové agent no és exactament el mateix, perquè no s'el responsabilitza d'homicidi, i per això no el suspén de sou i feina, com va fer amb els altres vuit policies. Només l'ha canviat de destí.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?