Martes, 22 de Junio de 2021

Otras localidades

Noies més "violentes"

Cada cop hi ha més noies adolescents que resolen els seus conflictes amb violència i amenaces. Ho constata la Comissió de Conflictivitat Juvenil de Girona que, durant el passat curs escolar, va intervenir en menys casos que l'any anterior.

Han intervingut en menys conflictes en la quinzena d'instituts i escoles on la Comissió treballa, de 101 a 86.

Però hi ha més reincidència i augmenta la presència de noies que resolen les seves diferències amb violència o amenaces.

Ara, ja estan implicades en gairebé una tercera part de tots els casos que es tracten. Segons el cap de la Policia Municipal de Girona, Josep Palouzié, això no és res més que un reflex de la societat.

La Policia atribueix el descens global de conflictes entre joves al canvi d'horaris en els instituts. Com que la majoria fan horari intensiu, no hi ha aglomeracions a les portes perquè, quan surten, és l'hora de dinar i se'n van directament cap a casa.

En la majoria de casos en què ha intervingut la policia, els nois estaven implicats en robatoris, baralles o consum de drogues. Per cert que el consum ha augmentat, segons la policia, perquè hi ha més agents patrulllant vestits de paisà per detectar-ho.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?