Directo

ELECCIONES EUROPEAS Sigue en directo la edición especial de Hora 25 desde el Parlamento Europeo

Sociedad

El Barça haurà de pagar un bonus al Santos si Neymar és finalista de la Pilota d'Or

Segons ha pogut saber SER Catalunya, l'acord entre el club brasiler i el blaugrana inclou una clàusula secreta a través de la qual el Barça haurà de pagar dos milions d'euros adicionals si el futbolista queda entre els tres primers a la Pilota d'Or

El brasileño mira al cielo para celebrar su gol(Reuters)

El Barça haurà de pagar dos milions d'euros adicionals al Santos si Neymar és finalista de la Pilota d'Or. L'acord entre el club brasiler i el blaugrana inclou aquesta clàusula, que no ha estat explicada oficialment. Si Neymar acaba entre els tres primers a la Pilota d'Or una vegada en els propers cinc anys, el Barça haurà de pagar aquests dos milions d'euros extra. El propi president del Santos, Odilio Rodrigues, ha confirmat l'existència d'aquesta clàusula a la Cadena SER: "Sí. Si Neymar queda entre els tres primers classificats al premi de la FIFA, el Barça haurà de pagar aquests dos milions d'euros. Només els haurà de pagar una vegada". Fonts del Barça, també, han confirmat que existeix aquest variable.

D'aquesta manera, el traspàs de Neymar pel Barça acabaría ascendint a prop de 70 milions d'euros. El club blaugrana ja va informar que havia pagat 57 milions d'euros. A aquesta quantitat, s'hi ha d'afegir el dret de tanteig de tres futbolistes joves del club brasiler i que ascendeix a 7.9 milions més. I, a més a més, la disputa d'un partit amistós al Brasil. A aquests tres aspectes, s'hi ha d'afegir el variable per la Pilota d'Or que ha desvetllat la Cadena SER. En total, el traspàs, ascendiria a 67 milions d'euros. D'aquests, 40 haurien anat a parar a l'empresa del futbolista.

El Barça va acabar fitxant un futbolista que volia, també, el Reial Madrid, entre altres clubs europeus. De fet, segons fonts de la negociació, el club blanc va arribar a oferir un 20% més de qualsevol oferta que pogués presentar el Barça. El Madrid va intentar frenar l'acord entre el Barça i el Santos fins a última hora. De fet, ja quan s'estava a punt de produir la firma, el president del Santos va arribar a rebre dos correus electrònics del Reial Madrid on li demanava que no acceptés el traspàs perquè era una errada. Al final, però, Neymar va acabar firmant pel Barça per cinc temporades.

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00