Sociedad | Actualidad

Artur Mas: "Van descaradament per mi"

Avui surt a la venda el llibre "Servir Catalunya. Artur Mas, l'home, el polític, el pensador" on el president de la Generalitat reflexiona sobre el procés sobiranista

El llibre "Servir Catalunya. Artur Mas, l'home, el polític, el pensador"(ACN)

"Sóc un personatge odiat en algunes parts d'Espanya i, especialment, a Madrid". Són paraules del president Artur Mas en un llibre. Es titula "Servir Catalunya. Artur Mas, l'home, el polític, el pensador" i el president reflexiona sobre el procés sobiranista.

Artur Mas diu que s'ha convertit en l'objecte de desig més pervers per part d'alguns, i que per això és un personatge odiat per bona part d'Espanya.

El president avalua els costos personals d'haver pres el compromís de liderar el moment polític, i conclou que si el procés continua endavant es necessitaran sacrificis personals. En aquest sentit, afegeix Mas, ell mateix potser hagi de ser uns dels primers de donar exemple. També admet que algun cop li ha passat pel cap la temptació de deixar-ho córrer tot, però que li ha durat pocs segons.

Más información

En al·lusió als que aposten per la via de la declaració unilateral, Mas afirma que la pressa en aquest procés significa tenir "una mica de desconfiança" amb els ciutadans. "Hi ha gent que té moltíssima pressa, però en el fons tanta pressa també vol dir una mica de desconfiança respecte a la solidesa del poble català perquè, si realment ens creiem el projecte, l'acabarem tirant endavant", argumenta.

Segons Mas, els que creuen que cal anar molt de pressa per no perdre les majories, vol dir que no es creuen el projecte del tot i que estan identificant les "debilitats i les febleses". A més, recorda que tan sols fa 8 mesos que Catalunya ha iniciat el procés polític.

Mas diu que els catalans cada vegada són més insensibles a les amenaces de Rajoy

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20131128csrcsrcat_14.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00