Sociedad

Ball de noms de futurs candidats del PSC per a les europees

Oficialment encara ningú ha fet el pas, però els esdeveniments es precipitaran les properes setmanes, i és que els socialistes aprovaran el proper 15 de desembre el reglament de les primàries que serviran per tancar la llista definitiva

Eliana Camps, Ester Niubó i Javi López, tres dels noms que es perfilen com a candidats a presentar-se a les primàries socialistes per les eleccions europees(CADENA SER)

Segons ha sabut SER Catalunya, el líder de la Joventut Socialista de Catalunya, Javi López, la secretària de Política Europea del PSC, Esther Niubó, i la secretària de Política Internacional de Barcelona, Eliana Camps, es perfilen com a candidats a concórrer a les primàries socialistes pels comicis europeus. De fet, tots estan fent moviments en aquesta direcció...buscant suports i escrutant el panorama.

Tampoc es descarta que finalment algunes de les candidatures es poguessin unir, especialment López i Niubó. Després que l'actual eurodiputada, Maria Badia, hagi descartat repetir, fonts de l'anomenat "sector obiolista" asseguren que encara estan estudiant si opten o no a participar-hi.

Más información

Serà el dia 15 d'aquest mes que el Consell Nacional del PSC aprovarà el reglament. En aquest cas la votació no serà oberta a la ciutadania, sinó només entre militats i simpatitzants. Fonts socialistes expliquen que no s'hi escollirà un únic candidats sinó una llista d'aspirants que s'hauran d'incorporar a la candidatura definitiva del PSOE.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00