Sociedad | Actualidad

Tràmit complert (3-0)

L'equip blaugrana ha superat sense cap mena d'oposició el partit de tràmit davant el Cartagena, un enfrontament amb més gols que futbol.

Neymar guía el balón entre la defensa del Cartagena(EFE)

L'onze inicial del Tata Martino, format per jugadors del primer equip, feia preveure un bon partit per part catalana, però, en cap cas ha estat així. El Barça, conscient de la fragilitat del rival i del resultat favorable en l'eliminatòria de l'anada, on els blaugranes van guanyar per 1 a 4, ha sortit a guanyar el partit, però, amb el pas del minuts i amb estadi fredós , poc a poc han anat baixant el ritme, davant un Cartagena que en cap moment ha fet perillar el partit ni la eliminatòria, tret d'una falta servida per Zurdo en el minut 27, que ha enviat la pilota al pal.

A falta de intensitat i de bon futbol, als 30 minuts de joc, Pedro ha marcat el primer gol de la nit, un gol que ha servit per donar color a una fluixa primera part.

En la represa, ben aviat els blaugranes han gaudit d'alguna ocasió per fer pujar el segon gol del partit, però, no ha estat fins el minut 68 quan una centrada de Tello ha rebotat amb Sánchez, que ha introduït la pilota a l'interior de la porteria defensada per Savu.

Amb el 2 a 0 en el marcador, el Barça ha estat més pendent del xiulet final de l'àrbitre que del partit, però, minuts abans de que s'arribés al final de l'eliminatòria Neymar ha fet pujar el tercer i definitiu gol de la nit, amb aquest el brasiler es converteix en l'únic jugador blaugrana d'aquesta temporada que ha aconseguit marcar en les quatre competicions disputades.

Amb el 3 a 0, s'ha arribat al final del partit del Camp Nou. Els blaugranes tornaran a jugar en aquesta competició el pròxim 8 o 9 de gener, quan rebran a vuitens, la visita del Getafe, que aquesta nit ha superat per 4 gols a 1 al Girona.