Sociedad | Actualidad

Els Reis del gol (4-0)

L'equip blaugrana, amb un Pedro i Alexis magnífics, ha superat sense cap mena d'oposició el partit davant l'Elx, un enfrontament amb més gols que futbol.

Alexis celebra uno de sus tres goles ante el Elche(EFE)

Després de la parada de Nadal, el públic blaugrana es retrobava de nou amb els seus jugadors, i aquests no han fallat. Ben aviat i gràcies a una centrada de Jordi Alba per Alexis, el Barça s'ha posat per davant en el marcador, amb el 1 a 0 els blaugranes han firmat mitjançant els peus de Pedro el segon gol de la tarda, tot just, quan es jugava el primer quart d'hora de partit.

Amb el resultat de 2 a 0, pocs minuts després d'iniciar l'enfrontament, feia pensar que el Barça golejaria a l'Elx de manera abusiva, però no ha estat fins a la segona part, quan el Barça ha gaudit d'una nova ocasió per ampliar el marcador, un penal comès sobre Cesc, donava l'oportunitat de fer el tercer del partit, però la pilota ha sortit fregant el pal esquerra defensat per Toño.

Pocs minuts més tard, ha arribat el tercer gràcies a una bona jugada entre Iniesta, Pedro i Alexis, que acabat marcant el gol. Amb el públic entregat al xilè, aquest ha realitzat un magistral llançament de falta, que ha permès fer pujar el quart gol del partit, el tercer al seu compta particular.

Els blaugranes, tot i l'ampli marcador han reclamat un penal sobre Iniesta que Borbalan no ha volgut senyalar, amb una festa futbolística a pocs minuts de finalitzar, el Tata ha donat entrada a Neymar per acabar d'arrodonir la tarda prèvia a la nit de Reis.