Sociedad | Actualidad

Mas descarta que Esquerra entri al Govern de moment

El president de la Generalitat creu que el 2014 serà un any de creixement i de creació neta d'ocupació i no creu que s'hagin de realitzar més retallades

(ACN)

Reconeix que les relacions amb el govern de Mariano Rajoy són tenses , però segueix estenent la mà per negociar

Artur Mas, en la seva compareixença davant els mitjans, no ha volgut mullar-se sobre quin serà el proper pas en el suposat cas que el Govern prohibeixi la consulta prevista per al proper mes de novembre, però ha volgut fer dues advertències a Mariano Rajoy. . La primera: "tots els escenaris estan oberts , però n'hi ha un que no ho està, un que és fix, que jo convocaré la consulta el 9 de novembre". La segona, que quan un poble vol votar, no hi ha manera d'impedir-ho .

Más información

Al contrari del que creia fa un any, Mas està convençut que el seu govern és fort i estable, postergant la possibilitat que ERC entri en l'executiu català. Mas afirma que no ha pres una decisió al 100 %, que és una possibilitat que no descarta abans de la fi de la legislatura , però s'ho vol pensar amb tranquil·litat.

Pel que fa a la situació de l'economia, el president veu "un canvi de rasant i algunes clarianes que ja comencen a veure" i planteja l'any 2014 com el de la creació neta d'ocupació. Tampoc creu que calgui realitzar més retallades , després de sis anys que ha qualificat de terribles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00