Sociedad

Rebaixes amb polèmica

Les rebaixes han començat aquest matí amb polèmica perquè algunes grans cadenes van obrir la campanya abans de Reis

Alguns establiments ofereixen grans descomptes, tot i que les rebaixes no comencen fins el 7 de generANNA PUNSÍ

El director general de comerç de la Generalitat ha explicat a la SER que fins que no s'aprovi la llei de rebaixes catalana no poden actuar contra els establiments que han fet aquests descomptes acollint-se a la llei espanyola.

La Generalitat confia tenir a punt la seva llei de rebaixes en pocs mesos, però de moment no pot fer res amb les botigues que han avançat la campanya, com ha explicat el Director General de Comerç, Josep Maria Recasens: "quan la normativa estigui clarificada es podrà exigir el compliment de la legislació catalana."

Más información

Malgrat aquesta polèmica el Secretari General de la Confederació Catalana de Comerç, Miquel Àngel Fraile, creu que els clients donen més importància a l'etapa de rebaixes que als descomptes previs.

El comerç català espera facturar 800 milions d'euros durant les rebaixes, entre un 3 i un 5% més que l'any passat i vaticinen que cada català es gastarà de mitjana entre 90 i 100 euros.

Rebaixes abans d'hora per un buit legal

08:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140107csrcsrcat_32.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00