Fútbol | Deportes

Ha tornat.

L'equip del Tata ha resolt de manera contundent l'anada dels vuitens de Copa davant el Getafe, un partit amb una bona primera part i el retorn de Leo Messi.

Messi golpea un balón delante de Diego Castro.(CADENA SER)

Amb un molt bon inici de partit, els blaugranes han encarat ben aviat l'eliminatòria, concretament al minut 8 de partit, després d'una centrada de Pedro per Cesc, aquest ha rematat de cap per fer pujar el primer gol del partit. Amb el marcador favorable els Blaugranes han estat incisius, però a diferència d'altres partits, avui ha costat materialitzar les jugades .

Amb un Barça possessiu i clar dominador del toc i del joc, s'ha arribat a la fi de la primera part, no però, sense un parell d'ensurts que Pinto, molt segur sota pals, ha evitat de manera correcta.

En la represa, els de Tata Martino, han treballat per marcar el segon amb més ganes que encert, però pocs minuts després d'una nova intervenció de Pinto a xut de Sarabia, Varela ha forçat un clar penal sobre Pedro. La pena màxima ha estat realitzada per Cesc, que números en mà, està en un estat de forma immillorable.

Amb el 2 a 0 favorable als blaugranes, i a falta de 30 minuts per finalitzar el partit, Leo Messi ha retornat als terrenys de joc. 58 dies ha estat esperant la parròquia blaugrana aquest moment, uns instants que s'han vist recompensats quan l'astre a pocs minuts del final de partit ha marcat un gol, una rematada ajustada al pal dret ha evitat que Codina rebutges la pilota. I quan tot semblava finalitzat, una nova acció personal de Messi ha significat el doblet de l'argentí en la nit del seu retorn i el quart i últim gol de l'enfrontament.

Amb el 4 a 0 en el marcador, el Barça jugarà la tornada de la eliminatòria davant el Getafe el pròxim dijous 16 de gener. Abans però, els blaugranes jugaran el transcendental partit de lliga contra l'Atlético de Madrid al Calderón.