Sociedad | Actualidad

El Govern demana a Rajoy que detalli el seu "pla"

El portaveu Francesc Homs diu que espera que l'anunciat pla de Mariano Rajoy a sigui alguna cosa més que una col.lecció de "nos"

El conseller de la Presidència, Francesc Homs(ACN)

Homs també assenyala que la crisi del PSC afebleix els socialistes i no el procés i espera que la redrecin el més aviat possible "perquè tornin a ser un interlocutor"

Aprofitant que dissabte el president espanyol Mariano Rajoy visita Barcelona, Francesc Homs assegura, amb un punt d'ironia, que escoltaran atentament a veure quin és el pla que ahir Rajoy va dir que tenia per Catalunya.

Diu que confien que no sigui una col·lecció de Nos. Conclou que troben a faltar un president més atent a les demandes de Catalunya

Más información

Preguntat el portaveu Francesc Homs per si la crisi del PSC afebleix el procés (i a diferència del que va fer Unió dilluns, que va reconèixer que sí) Homs diu que el que està passant en els últims dies, a qui afebleix és al propi PSC i diu que desitja que ho superi aviat: "Això el que afebleix és al PSC, ells mateixos ho reconeixen així".

En roda de premsa, Homs ha dit que espera que aquesta situació es pugi "redreçar el màxim de ràpid possible" perquè el PSC torni a ser un "interlocutor" del Govern en temes que van més enllà de la consulta.

'No hi ha pla B. Els catalans han de poder votar'

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140121csrcsrcat_14.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00