Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 07 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Vidal-Quadras deixa el PP

Afirma que les seves diferencies amb l'actual direcció del partit són insalvables i que vol ajudar a construir un model de partit diferent

Ajelo Vidal-Quadras, vicepresidente del Parlamento Europeo y otros miembros del PP piden que el partido estudie un relevo de liderazgo /

Després de 30 anys de militància, ha escrit una carta al President Mariano Rajoy i també ha publicat un vídeo a 'Youtube'.

Segons explica Aleix Vidal-Quadras en aquesta carta, una de les diferencies insalvables és la solució a la crisi. Diu que el Govern hi veu problemes de gestió, mentre que ell ho atribueix a un sistema esgotat i parla d'un Estat dinosaure hipertrofiat. Tampoc està d'acord amb el diàleg amb Catalunya, entre d'altres. En el vídeo a 'Youtube' explica que ell no ha canviat i, per aquest motiu, ha de sortir del partit per continuar al mateix lloc on estava. Un partit que, considera, s'ha tornat massa tou.

Vidal-Quadras també diu a la carta que vol ajudar a construir un model de partit diferent i s'integrarà a les files del partit nacionalista VOX, en el que destaca, entre d'altres, la figura Juan Antonio Ortega Lara. En declaracions al programa 'L'Hora L' de SER Catalunya, Vidal-Quadras afirma que no deixarà l'escó a l'Europarlament perquè està plenament en la línia política del Partit Popular europeu.

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, en una entrevista al programa 'Hoy por hoy' de la Cadena SER, ha explicat que l'ex-dirigent feia temps que no defensava el programa del PP i no comparteix el criteri segons el qual el seu partit ha variat els seus postulats en els darrers anys.

El dia que marxa, Vidal-Quadras elogia a Mariano Rajoy perquè, al seu criteri, finalment el president del Govern va ser dur i seriós el dissabte contra el que anomena procés separatista. No obstant això, diu que arriba tard perquè a Catalunya ja s'han creat estructures d'estat i perquè el Govern de Mas ha fet moviments internacionals.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?