Sociedad

Mor una dona de 84 anys en un incendi a Sabadell

Un home de 85 ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona

Una dona de 84 anys ha mort i un home de 85 anys ha resultat ferit greu a la matinada en l'incendi d'un habitatge a la Plaça Isabel Vila de Sabadell, número 2, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El foc, que s'ha produït al voltant d'un quart de quatre del matí, ha cremat totalment el menjador d'un dels pisos de la primera planta de l'edifici i la resta de l'immoble ha quedat afectat parcialment per fum i la temperatura.

L'escala de l'edifici també ha resultat afectada. Els serveis sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat tres unitats al lloc de l'incendi, ha evacuat a l'home ferit greu a l'hospital de la Vall d'Hebron.

Más información

Quan els Bombers han arribat al pis afectat, amb sis dotacions, la Policia Local ja havia evacuat dues persones amb cremades, la dona -que ha mort al mateix lloc dels fets-, i l'home de 84 anys.

Al lloc, també han treballat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació i també de les diligències judicials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00