Sociedad

Els Mossos sospiten que el jove de Sabadell es va suïcidar amb cianur de potasi

El noi, de 19 anys, s'hauria tret la vida mentre fugia després d'haver disparat amb una arma de fogueig contra el pare d'una noia de 15 anys per qui suposadament estava obsessionat

Un pot de cianur de potasiCADENA SER

El jove que va morir ahir a Sabadell després d'un incident davant d'una escola s'hauria suïcidat després de disparar una arma de fogueig contra el pare d'una alumna de 15 anys per qui estaria obsessionat. Segons ha sabut SER CATALUNYA, la principal hipòtesi dels Mossos és que s'hauria pres cianur de potasi. L'autòpsia ja ha confirmat que va prendre un líquid tòxic i ara falta confirmar que sigui aquest

El noi, de 19 anys, s'havia presentat a les portes de l'escola Divina Pastora de Sabadell, on estudiava una menor a la qual suposadament assetjava.

Segons diversos testimonis, el noi va arribar a disparar amb una pistola de fogueig al pare de la noia, que va patir ferides lleus.

Llavors, una colla de joves, companys d'escola de la menor, el van perseguir i colpejar amb una porra extensible, segons els mateixos testimonis.

El jove va morir poc després enmig del carrer. La principal hipòtesi dels Mossos, a falta dels resultats de l'autòpsia, és que va beure cianur de potasi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00