Sociedad | Actualidad

Tràmit complert ( 5 - 1)

L'equip blaugrana ha superat sense oposició el partit davant el Llevant, un enfrontament avorrit, marcat pel desencert del porter granota.

L'equip del Tata ha realitzat un mal inici de partit, una tornada de Copa del Rei que ha començat amb el gol en pròpia porteria de Sergi Roberto, després d'una jugada plena de mala sort.

Transcorrien pocs minuts de joc, concretament 9, i el Llevant deixava glaçat al poc públic blaugrana, una afició que no ha pogut gaudir de bons minuts de futbol, fins quan el Barça, gràcies a un fort xut d'Adriano, posava l'empat en el marcador, una igualada que, definitivament, ha ensorrat a l'equip de Caparrós. Una fragilitat que s'ha notat quan a falta de un minut per arribar al descans, Puyol, després de un servei de cantonada, ha rematat a plaer una centrada de Tello.

En la represa i amb l'eliminatòria més que sentenciada, el porter del Llevant, Javi Jiménez, ha passat a ser el clar protagonista de l'enfrontament, un seguit d'errades en les jugades ofensives per part catalana, han ampliat molt més el marcador, primer Alexis, a centrada de Montoya. Tres minuts més tard, i de nou Alexis Sánchez, ha fet el quart gol de la nit, una bufetada per a un Llevant que ha intentat aguantar de la millor manera possible els minuts restants de partit, una eliminatòria que encara ha vist un gol més, ha estat de Cesc Fábregas, que després d'un fluix xut, ha fet pujar el darrer gol de la nit.

Globalment, eliminatòria fàcil pels blaugranes, que amb un resultat final de 9 a 2, està a l'espera de conèixer el pròxim rival de quarts, un rival que sortirà del partit entre el Racing de Santander i la Reial Societat, a l'anada el conjunt basc va guanyar per 3 a 1.