Sociedad | Actualidad

Encara falta

El Barça guanya a la Reial Societat, després de jugar un partit amb poca punteria i deix una eliminatòria oberta.

El centrocampista del F. C. Barcelona Sergio Busquets celebra el primer gol del equipo blaugrana durante el encuentro correspondiente a la ida de la semifinal de la Copa del Rey ante la Real Sociedad.(EFE)

El Tata ha decidit repetir el mateix onze, exceptuant el canvi de Pinto per Valdés, que va perdre davant el València per intentar deixar sentenciada l'eliminatòria de Copa davant la Reial Societat, però no ha estat així.

L'equip blaugrana no ha jugat endollat i amb poca elaboració les oportunitats de gol han sorgit amb jugades puntuals, primer Cesc i seguidament Alexis han gaudit de bones ocasions per avançar als catalans en el marcador, però primer una bona intervenció de Zubikarai i després la mala definició d'Alexis han evitat el gol blaugrana, minuts després de gaudir d'aquestes bones ocasions ha estat Messi que d'un bon xut de falta, ha enviat la pilota al pal.

Finalment la mala punteria i la poca precisió, per part blaugrana, sobretot en jugades de tall defensiu han proporcionat algunes arribades sense perill de l'equip basc, però no ha estat fins a pocs minuts per arribar al descans quan un atac de Vela, defensat per Mascherano, ha provocat la polèmica del partit, el defensa blaugrana hauria comès un penal sobre el jugador de la Reial, però l'àrbitre del partit no ho ha entès així, i gràcies a una gran intervenció de Pinto després del xut de Vela, la jugada ha continuat i ha acabat, després d'un servei de cantonada, amb el gol de Sergio Busquets.

Amb el marcador d' 1 a 0 favorable, l'equip del Tata encara ha trobat més facilitats quan després del gol del Barça, Iñigo Martínez per protestar de manera reiterada a l'àrbitre, ha estat expulsat.

En la represa la dinàmica de joc blaugrana ha estat la mateixa però, amb una de les jugades estranyes de la nit, ha arribat el segon gol del partit. Una pilota d'Alexis enviada al pal ha provocat un mal rebuig d'Elustondo, que de manera molt desafortunada ha enviat l'esfèrica al cos de Zubikarai, hi ha acabat introduint la pilota dins de la porteria dels d'Arrasate.

Amb el 2 a 0, el Barça ha gaudit de poques ocasions per ampliar el marcador, i davant una pobre entrada a l'estadi, els homes del Tata deixen una tornada oberta per jugar la setmana que ve a Anoeta