Sociedad

MWC 2014: Zuckerberg, novetats i protestes de transport

Arrenca una nova edició del Mobile World Congress que, a priori tindrà una figura destacada: la del fundador de Facebook, Mark Zuckerberg, que dilluns serà a Barcelona

Barcelona, preparada per a un nova edició del Mobile World CongressEDUARD NAVARRO

La compra de WhatsApp per part de la xarxa social ha multiplicat l'expectació

La intervenció del fundador de Facebook està prevista per dilluns a les sis de la tarda i de ben segur que serà la "keynote" amb més èxit de tot el Congrés, després de l'operació de compra de WhatApp per 19.000 milions de dòlars

Per la mateixa raó també s'espera amb expectació la intervenció del CEO de WhatsApp, Jan Koum, que arribarà abans, a migdia.

Però, sobretot, el Mobile World Congress és un gran aparador de les novetats del sector i enguany sembla que no decebrà en aquest sentit.

Más información

Les grans presentacions vindran de la mà de Samsung, que podria mostrar una tablet plegable i, sobretot, el nou model de Galaxy, S5.

Nokia també ha aixecat expectació davant els rumors que indiquen que presentarà a Barcelona un nou model amb Android com a sistema operatiu. El Normandy o Nokia X serà un terminal orientat a països emergents, amb característiques modestes.

Tot el contrari que HTC, que s'espera que porti al Mobile el seu nou buc insígnia, l'HTC M8, un telèfon amb pantalla de cinc polsades i procesador Qualcomm Snapdragon 800 a 2,3 Ghz

Els gadgets com els rellotges intel.ligents (HTC podria presentar a Barcelona el seu) i algunes tendències com l'interès per la seguretat o els smarpthones per a la gent gran també tindran el seu moment en aquesta edició del Mobile World Congress.

A banda d'això, caldrà estar molt atents a les protestes de les plataformes contra la pujada del preu del transport públic a Barcelona.

Stop Pujades ha fet una convocatòria per aturat el transport públic dilluns al matí. Des del MWC esperen que això no compliqui l'accés a Fira Gran Via.

Eduardo Navarro

Eduardo Navarro

Licenciado en Periodismo por la UAB, donde ha sido profesor asociado. En la Cadena SER desde 1990. Ha...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00