Sociedad

Últim intent dels Bustos per mantenir el poder a Sabadell

Un dels dos candidats a les primàries socialistes a l'alcaldia compta amb el suport de l'exalcalde Manel Bustos, imputat en el cas Mercuri, mentre que l'altra es presenta com a aposta renovadora amb la "benedicció" de l'actual alcalde

Manel Bustos surt del jutjat després de declarar durant més de 6 horesACN

Josep Ayuso i Marta Farrés, tots dos tinents d'alcalde del govern de Joan Carles Sánchez, competeixen per a encapçalar les llistes socialistes a Sabadell. Segons fonts del partit, l'exalcalde Manel Bustos i el seu entorn es volen perpetuar en el poder a través d'Ayuso que també té el suport de tota l'executiva local del PSC i que parteix com a favorit.

Cadascun compta amb suport d'una meitat del grup municipal mentre que l'alcalde Sánchez apadrina la candidatura de Farrés alçant la bandera de la renovació; una renovació que es veu amb bons ulls per molts sectors de la direcció nacional. Fonts socialistes asseguren que "hi ha partit". Les eleccions primàries es celebraran el dissabte 1 de març i la mateixa nit es coneixerà el nom del candidat socialista a l'alcaldia de Sabadell. Podran votar els 500 militants i els 2.300 simpatitzants del PSC a la ciutat.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00