Sociedad | Actualidad

Continua la captura en sèrie de pedòfils

Enèsima detenció d'un pedòfil a Catalunya. Ja en van 3 en 3 setmanes. L'últim és un veí de Sant Pere de Ribes de 32 anys acusat de prostitució i corrupció de menors, al Garraf. Hi ha almenys dues víctimes

Whatsapp(CADENA SER)

Segons els Mossos hi ha més casos i també es denuncia més. Per una banda, la policia catalana assegura que és un fenomen a l'alça propiciat pel suposat anonimat que donen les xarxes socials i la facilitat per accedir a les víctimes. Però per l'altra hi ha també més consciència entre els joves sobre aquests riscos i quan un depredador comença a assetjar-los ho diuen més ràpid als seus pares i el problema no s'enquista tant perquè ho denuncien als mossos.

La Unitat Central de Delictes Informàtics sol identificar-los en poc temps malgrat que de vegades els presumptes assetjadors fan servir cibercafès per amagar-se. És el cas, per exemple, de l'últim detingut, que alternava l'ordinador de casa seva i el d'un ciber.

Más información

Les seves víctimes són dues noies de 15 i 16 anys, amb les quals el detingut va contactar a través d'un perfil fals en una xarxa social, i els va proposar que mantinguessin relacions sexuals a canvi de diners.

Els oferia entre 1.000 i 2.500 euros. Quan elles s'hi van negar, les va amenaçar amb publicar fotos d'elles en roba interior o banyador a Internet. L'home ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00