Sociedad | Actualidad

'L'aliança ERC-Maragall està abocada al fracàs'

Josep Antoni Duran i Lleida carrega de nou contra el soci de govern, Esquerra Republicana, i veu l'aliança entre Oriol Junqueras i Ernest Maragall abocada al fracàs

El líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida(CONVERGÈNCIA I UNIÓ)

Segons el líder democristià, hi ha dos precedents en els que les esquerres han unit forces: la Segona República i el Tripartit. Recorda que en el primer cas no es va poder ni garantir la llibertat, i en el segon, el Tripartit, va ser una nefasta experiència que encara pesa com una llosa.

Duran apunta que aquesta aliança d'esquerres és alternativa al que representa Convergència i Unió des de la perspectiva de model social i al PSC des del vessant nacional.

El líder d'Unió afirma que "ja tenim clar que les pròximes eleccions europees són per a ERC el primer pas de la repetició d'una nefasta experiència de model de societat i de gestió que ens va deixar una herència que a hores d'ara encara està provocant els ajustos -o si es vol emprar el seu llenguatge, les retallades- de prestacions socials. Això sí, per a ells els de Convergència i Unió som els conservadors i ells els paladins de l'emancipació social. Ah!, i el tripartit -segons ells-, precursor de l'actual procés sobiranista català! Toma castaña! "

Más información

'Estem construint un gran projecte per les esquerres catalanes'

00:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140304csrcsrcat_15.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00