Sociedad | Actualidad

Ens quedem a Europa (2-1)

Un Barça molt endollat al llarg de tot el partit supera amb molt bona nota a un City que amb ganes ho ha intentat, però que res ha pogut fer davant del futbol blaugrana

Messi mira al cielo en la celebración del primer gol al City.(Reuters)

Partit difícil pel Barça, però els de Tata quan juguen com avui, no tenen rival. L'equip ha decidit vestir-se amb la versió bona i sobre la gespa s'ha notat. Intensitat, bona circulació de pilota, seguretat defensiva, tot un seguit de requisits per afrontar partits d'aquestes dimensions.

Un enfrontament que durant els primers 45 minuts de joc ha comptat amb el govern de pilota imposat pel Barça i una contundència, en forma de faltes, per part del Manchester. Els blaugranes amb el lideratge d'Andrés Iniesta han gaudit de tres bones ocasions per avançar-se en el marcador, però Hart ho ha evitat i amb un mal gol anul?lat a Neymar i un possible penal sobre Messi s'ha arribat a la fi de la primera part, això sí, per part anglesa, Milner i Nasri han pogut també fer el primer gol de la nit.

Amb empat a 0 en el marcador, els objectius eren clars i així ho ha demostrat el City en els primers 15 minuts de la segona, quan després d'una rematada de Messi al pal, Dzeko ha fet lluir a Valdés. Tot i aquest City, el Barça ha treballat per solucionar els problemes ocasionats pels anglesos, i de nou, Messi ha marcat, l'argentí en el 67 de joc ha fet el primer del partit. Un enfrontament que encara veuria un possible penal a favor del City, l'expulsió de Zabaleta per veure la segona targeta groga, un gol de Kompany en el 88 i finalment, el segon i definitiu gol blaugrana.

Alves, a passada d'Iniesta ha firmat el segon del Barça per donar una més que merescuda victòria, un triomf que demostra que l'equip té dos cares, la del vestit del gala i la de la Lliga.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00