Sociedad

Ofensiva municipalista per la independència

Fins a una trentena d'ajuntaments posen a disposició dels ciutadans dependències municipals perquè es puguin dur a terme les votacions

(ACN)

L'Assemblea Nacional Catalana intensifica, aquest cap de setmana, la campanya 'Signa un vot per la independència'. Ara també compta amb la complicitat de l'Associació de Municipis per la Independència.

Más información

Consistoris del Bages, del Berguedà i del Solsonès faciliten espais a les entitats promotores de la campanya per a fer, avui i demà, una recollida intensiva de signatures per demanar al Parlament la convocatòria d'una consulta i, en cas que aquesta no sigui possible, que declari la independència de Catalunya. La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, parla de "salt qualitatiu en la campanya" afegeix que "si algú tenia algun dubte sobre la legalitat de la campanya, el fet de que els Ajuntaments hi participin dissipa tots els dubtes".

L'acord entre l'Assemblea Nacional Catalana i l'Associacíó de Municipis per la Independència permet,a més de superar els 1.000 punts de recollida de firmes, arribar a la pràctica totalitat de poblacions del país.En 818 dels 969 municipis catalans hi ha la presència d'alguna de les dues entitats.

Susanna Ruiz

Susanna Ruiz

Periodista. Animals i llibres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00