Viernes, 27 de Mayo de 2022

Otras localidades

Tata Martino: "Voy a cumplir mi contrato, y punto"

A primera hora del matí, i en el marc d'un esmorzar organitzat pel Periódico de Catalunya, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha explicat que el Tata Martino té contracte fins al 2015, i que el tècnic els ha dit que "no pensa en marxar a final de temporada, si no en complir el seu contracte".

Preguntat per les paraules del president, Martino ha fet un exercici d'equilibri, per mantenir la incògnita de la seva continuïtat. "El que ha dit Bartomeu és absolutament cert, soc un home de paraula i compliré el meu contracte", ha assegurat l'entrenador del Barça. Però no ha volgut concretar si té intenció de seguir a la banqueta blaugrana la propera temporada. "Complirà contracte fins al 2015?", se li ha preguntat. "Compliré el meu contracte", respon l'argentí. "Fins al 2015, com ha dit el president?", se li ha insistit. "Compliré el meu contracte, i punt".

El que hauria de ser una resposta contundent es converteix en una frase plena d'ambiguïtat per l'existència d'una clàusula de sortida per al club i per a Martino, segons la qual a final d'aquesta temporada qualsevol de les dues parts podria rescindir el seu contracte. Això convertiria en vàlid el desig de Martino de complir el seu contracte, però fer-ho podria passar per activar aquesta clàusula de sortida.

De fet, el tècnic ha insistit que "no he de garantir res del meu futur, només he de treballar per fer una bona feina i assolir títols, em preocupa molt poc l'any vinent, només em preocupa el que fem d'aquí a final de temporada, amb opcions de lluitar per als títols".

Bartomeu: "Martino ens ha dit que no vol marxar a final de temporada"

Martino: "Compliré el meu contracte, i punt"

Noticias relacionadas

 • El tècnic argentí té contracte fins al 2015, però una clàusula de sortida li permetria abandonar el club al final d'aquesta temporada. Per això juga en l'ambigüitat de voler complir el contracte però sense garantir que serà l'entrenador del Barça després de l'estiu
Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?