Sociedad | Actualidad

Victòria amb tristesa

Un Barça marcat per la lesió de Víctor Valdés ha resolt sense problemes un partit fàcil davant un fluix Celta

El guardameta del F.C. Barcelona se ha lesionado gravemente en su rodilla derecha al intentar atajar un libre directo en el partido de Liga del Camp Nou ante el Celta.(Getty Images)

L'entrenador del Barça, Tata Martino, ha plantejat un enfrontament amb molts canvis respecte a anteriors partits i amb les principals baixes a l'onze de Piqué, Alves i Busquets, el tècnic argentí ha donat entrada a jugadors com a Bartra, Song i Adriano, per afrontar un partit marcat per la lesió de Valdés.

Amb poc més de 20 minuts de joc i amb el marcador a favor, el Barça ha patit la mala noticia de la jornada, la lesió del seu porter i tot que a hores d'ara no es coneix l'abast d'aquesta, el partit ha passat a un segon pla.

I és que, tant companys d'equip com afició han quedat glaçats veient com un dels homes més importants de la plantilla ha hagut d'abandonar el terreny de joc en llitera i enmig de gestos de dolor.

Amb Valdés com a protagonista l'enfrontament entre Barça i Celta ha estat liderat pels gols de Neymar i Messi a la primera part i a la segona, de nou, Neymar.

Ara, el Barça tornarà a jugar aquest dissabte al camp de L'Espanyol, un derbi marcat pel moment de forma dels dos equips de la ciutat de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00