Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

Collboni i Andrés asseguren que no pactaran

Cara a cara dels dos candidats de les primàries del PSC a Barcelona. Jaume Collboni i Carmen Andrés han volgut esvair dubtes i han deixat clar que no pactaran i, per tant, dissabte que ve hi haurà segona ronda

Els candidats de les primàries del PSC de Barcelona, Jaume Collboni i Carmen Andrés, amb la moderadora del cara a cara, Mònica PeinadoEDUARD NAVARRO

La polèmica sobre les tres meses electorals que la candidatura de Jordi Martí ha posat en entredit per males praxis en la votació cueja i esquitxa el procés de primàries. Precisament aquest fet ha planat en el primer cara a cara de la segona volta.

Collboni demana que no es tinguin en compte els vots de les tres meses. Això val a dir que no alteraria el resultat final, però la Junta Electoral ho ha desestimat. Carmen Andrés, l'altra candidata que continua viva al procés, defensava un a un els seus vots.

D'altra banda, hi ha hagut sintonia plena entre els dos candidats en la resta de temes. Un cara a cara plàcid en el què punt rere punt tots dos han anat coincidint en els seus posicionaments per concloure que la voluntat d'ambdós és sumar.

Más información

Collboni ha reblat "aquí no hi sobra ningú" i ha estès la mà al que es preveia el seu principal contrincant, Jordi Martí.

Andrés ha fet una crida a la resta de candidats a seguir sumant. Un altra dels esculls del procés ha estat la participació. Ambdós reconeixen que ha estat baixa però insisteixen en què això no resta legitimitat i treuen pit del fet que el 70% dels vots provingui de gent que no és ni militant ni simpatitzant.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00