Sociedad

"AMB TU" amb IÑAKI GABILONDO

En motiu de l'Any de la Ràdio, Ràdio Reus vol fer un homenatge a la ciutat i al territori. Dues hores de ràdio conduïdes per Iñaki Gabilondo amb entrevistes, la música de Joan Masdeu i els sons del que la ràdio us ha contat al llarg de 90 anys d`història. Un espectacle on, a més, presentarem i apadrinarem, un cop més, la campanya endegada per la Colla Gegantera de Reus i que té per objectiu aconseguir el finançament necessari per canviar els vestits dels Gegants Negres.

Recull la teva invitació als estudis de Ràdio Reus o SER TarragonaCADENA SER

El proper 24 d'Abril, el Teatre Bartrina de Reus es vestirà de gala per acollir el programa 'Amb Tu', dirigit i conduït per Iñaki Gabilondo. L'espectacle és l'homenatge que Ràdio Reus vol fer a la ciutat en commemoració del 90 aniversari de l'arribada de la ràdio a les nostres comarques. Un viatge per aquests 90 anys d'història, però sobretot una oportunitat per mirar on som i on vol anar la ciutat.

Gabilondo entrevistarà a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer. Amb ell conversarà sobre les potencialitats d'un territori que és referència en múltiples àmbits, però que encara té molt recorregut per fer.

En aquest aspecte, també pujaran a l'escenari del Bartrina el Conseller Delegat de l'Institut Pere Mata, Joan Amigó. Una institució que recentment ha rebut una Creu de Sant Jordi pel seu recorregut històric i per la tasca que desenvolupa arreu de Catalunya. I és que Reus ha estat i és referent en medicina i salut, i actualment destaca, entre d'altres, per la tasca que es desenvolupa des de l'Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Per això mateix també serà a l'escenari el doctor Josep Gomà, responsable d'aquesta àrea.

Más información

Reus també es referent arreu del món pel seu conegut vermut. Recentment, l'Ajuntament i els Productors d'aquest beuratge han creat la marca 'Vermuts de Reus', i en parlarem amb un dels seus artífex, Carles Prats, de Vermuts Miró. Però també parlarem amb René Barbier, propietari de Clos Mogador i un dels impulsors de la marca 'Priorat' en el món del vi.

Com no podia ser d'una altra manera, la ràdio també vol retre homenatge a les persones que han format part d'un procés de transformació de la comunicació a casa nostra. Josep Maria Martí, recentment també guardonat amb una Creu de Sant Jordi, com a impulsor d'una escola de ràdio que ha revolucionat el panorama estatal i que és arreu reconeguda, repassarà els anys de la transició i com es van viure a la ràdio. Gabilondo i Martí recordaran la figura de Jordi Costa, director de Ràdio Reus als anys 70 i artífex d'un canvi de mentalitat.

I tot plegat amb el protagonisme dels Gegants Negres, apadrinats el 1989 per Ràdio Reus i que ara necessiten de l'ajuda de tots per poder canviar els vestits de les peces tan estimades per la ciutat. A ells també els volem retre un homenatge que ha de servir perquè, un cop més, la força de tots els permeti millorar i seguir endavant.

Tot això amenitzat amb la música de Joan Masdeu i amb la presència de Les Ganxetes del Pòrtia, que tenen preparada una sorpresa per aquest programa especial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00