Sociedad

Gas Natural veu el conflicte d'Ucraïna com una gran oportunitat

El president de Gas Natural diu que el conflicte d'Ucraïna afavoreix els interessos de la companyia perquè l'Estat espanyol es podria convertir en la gran porta d'entrada del gas africà a Europa

El president de Gas Natural Fenosa, Salvador GabarróACN

Salvador Gabarró creu que podrà convèncer a França per construir el gasoducte que ho ha de permetre

Salvador Gabarró diu que si el gas no arriba des de l'Est, pot arribar des de Catalunya a la resta d'Europa. És imprescindible que les autoritats de Brussel.les convencin França que s'ha de fer un gasoducte amb prou capacitat per alimentar de gas la resta del Continent.

Però l'oportunitat que s'obre arran la crisi d'Ucraïna s'hauria d'aprofitar: "Ha obert una gran oportunitat, importantíssima pel sistema gasístic espanyol. Espanya pot ser una porta del gas per Europa"

Más información

Sobre els canvis a la regulació energètica estatal, Gabarró ha dit que ni les companyies ni els consumidors poden carregar nous sobrecostos i diu que seran els pressupostos de l'Estat els que l'hauran de suportar. El President de Gas Natural també ha dit que la sortida de la crisi serà molt lenta perquè haurem de fer un gran esforç de solidaritat amb els 5 milions d'aturats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00