Sociedad | Actualidad

Petita il-lusió (2-1)

Partit intens per l'equip del Tata que posa punt final a una setmana desastrosa sumant tres punts vitals per reconquerir l'esperança del títol de Lliga.

El delantero argentino del Barcelona celebra el segundo gol del equipo(EFE)

Moltes ocasions de gols durant els primers 45 minuts de joc per catalans i bascos, una primera part que ha tingut una xilena espectacular d'Aduriz que ha acabat al pal, intervencions de mèrit de Pinto i de Gorka Iraizoz, oportunitats clares per Pedro, Messi, un travesser d'Alexis i més accions per fer moure un marcador que ha reflectit el mateix resultat d'inici.

Amb aquest empat provisional s'han iniciat els segons 45 minuts de joc, una segona part marcada pel gol inicial d'Aduriz, un cop que ha provocat mocadors blancs, però l'equip s'ha refet i amb ganes i lluita, Pedro ha empatat el marcador.

Aquest nou escenari ha servit, de nou, per connectar a públic i equip, uns jugadors que han continuat endollats i buscant els tres punts, però la resolució del partit ha estat possible gràcies a un Leo Messi, molt ovacionat per l'afició al llarg de tot el partit, picant una falta amb potència que Iraizoz no ha pogut aturar.

Amb la victòria culer, l'Athletic ha lluitat, però Mascherano, encertadíssim, ho ha evitat i el Barça torna a il?lusionar-se per la Lliga, un títol que tot i ser molt complicat, encara pot ser blaugrana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00