Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

La Ventana La Ventana Mónica Carrillo visita Todo por la Radio

Multa de 1.080 euros pel conductor que va atropellar 4 ciclistes a Vallfogona

El jutjat penal 2 de Lleida entén que la distracció del conductor, que va apartar 2 o 3 segons la mirada de la via, és una imprudència lleu. També el condemna a 3 anys de retirada de carnet.

"Una lleu distracció de l'acusat, novell en la conducció, que va perdre la vista de la via durant uns instants a causa d'un contratemps que va succeir a l'interior del vehicle, s'ha d'apuntar com una falta d'imprudència lleu", recull la sentència del jutjat penal número de 2 Lleida que condemna el conductor a una multa de 1.080 euros i a 3 anys de retirada del carnet.

El jove, que ara té 21 anys, va atropellar quatre ciclistes a la C-13, a Vallfogona de Balaguer, mentre circulaven per voral, al febrer de 2012. Ara el jutjat el condemna per 4 faltes per imprudència lleu i no a 2 delictes d'homicidi per imprudència greu i 2 de lesions, com reclamava Fiscalia.

El tribunal entén que la distracció del conductor, que va apartar durant 2 o 3 segons la mirada de la via, perquè havia caigut una motxilla del seient del copilot, és una imprudència lleu. Però, els dos advocats dels ciclistes que van perdre la vida en l'accident no ho entenen així. Consideren que "es tracta d'una imprudència greu" i recorreran la sentència davant l'Audiència Provincial de Lleida.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?