Martes, 19 de Octubre de 2021

Otras localidades

10.000 km s'estrenarà a la tardor als EEUU

Aquest cap de setmana s'estrena "10.000 km" protagonitzada per David Verdaguer i Natalia Tena. Guanyadora de 5 premis al festival de Málaga incloent el de millor pel.lícula ha trobat distribució als EEUU a partir de la tardor

Natalia Tena y David Verdaguer en 10.000 Km

Natalia Tena y David Verdaguer en 10.000 Km / CADENA SER

10.000 KM mostra una parella que ha de prendre decisions importants com prioritzar la feina, la relació de parella o el fet de ser pares. El punt de partida és el d'una fotògrafa que viu a Barcelon i rep una oferta per treballar a Los Angeles.

El director Carlos Marqués Marcet destaca les dificultats d'una relació a distància "la tecnologia pot ajudar molt a moltes famílies els ajuda a mantenir el contacte però no substitueix la presència , m'interessava parlar de com l'amor utilitza els sentits instintius com l'olfacte o el tacte i això no es pot transmetre a partir d'una vídeo trucada".

La pel·lícula destil·la tristesa i versemblança i entre d'altres ha guanyat el premi a millor pel·ícula de Málaga. El director la va començar a escriure quan va fer una beca de tres anys a Los Angeles, per tancar el cercle 10.000 km s'estrenarà a la tardor a un mínim de 5 ciutats dels Estats units.

Natalia Tena: "Para una escena de Juego de Tronos despellejé 50 conejos en un bosque de Belfast". Què feu que no dormiu? (29-06-2013)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?