Viernes, 21 de Enero de 2022

Otras localidades

LA VENTANA DE LA MÚSICA LA VENTANA DE LA MÚSICA Sigue en directo la entrevista al grupo León Benavente

Cañete diu que la independència "tindria conseqüències terrorífiques" per Catalunya

El cap de llista del PP a les eleccions europees diu que se li "posen els pèls de punta" en pensar en les "conseqüències terrorífiques " que tindria per als catalans una hipotètica independència

Miguel Arias Cañete, en Barcelona

Miguel Arias Cañete, en Barcelona / ACN

Cañete diu que ara "no té al cap" això de ser comissari i apunta mig en broma "que potser Rajoy després proposa a un altre"

Durant una conferència al Barcelona Tribuna , Arias Cañete ha deixat clar que la Constitució "és molt clara" en apuntar que la "sobirania nacional resideix en el poble espanyol" , però ha apuntat : "Si volem forçar les coses i imaginem que un territori lliure i voluntàriament decideix sortir d'Espanya , els efectes són els que són . No hi ha volta de full " .

Així , el candidat del PP ha explicat que Catalunya quedaria fora de la UE i iniciaria un "llarg camí d'entrada" , en què la "unanimitat seria molt difícil d'aconseguir" , alhora que "els efectes transitoris serien molt greus" .

"Quan es diuen aquestes coses cal començar a veure les coses que passen dies després . I en el dia després passen moltes coses" , ha apuntat . " Es van sumant coses que et posen una mica els pèls de punta i tenen conseqüències terrorífiques per als ciutadans " .

En un altre ordre de coses , Arias Cañete assegura que ara no té el cap això de ser comissari . Diu que la campanya del PSOE per minar la seva candidatura no és nova , però afegeix , mig en broma , que potser Rajoy després proposa a un altre.

Un Cañete que no ha volgut entrar en els atac al PP , argumenta , per no afegir més llenya al foc , i que de fet , ha seguit impassible la seva conferència quan dues persones del saló han estat uns minuts de peu amb pancartes de la Plataforma d' afectats per la Hipoteca .

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?