Martes, 24 de Mayo de 2022

Otras localidades

En marxa el primer radar de tram

Aquest matí de dimarts es posa en marxa el primer radar de tram de les comarques gironines, entre Cassà de la Selva i Llagostera. Entre finals de 2014 i principis de 2015 també se n'instal·laran a la Nacional 2 entre Fornells de la Selva i Quart i a la variant de l'N2 de Girona, i cobriran els dos sentis de la marxa. Trànsit admet que el tram Cassà-Llagostera té escapatòries.

En marxa el primer radar de tram

A l'esquerra, el punt d'inici del radar de tram. A la dreta, el de final - SCT

El nou radar fa una fotografia de la matrícula del cotxe quan passa per l'inici del tram a controlar i una altra quan arriba al final, i calcula si la mitjana de velocitat que ha mantingut el vehicle és correcta.

El primer radar de tram que entra en funcionament a Girona s'activa després de l'última rotonda de la C-65 a Cassà de la Selva i s'acaba 5 quilòmetres després, però serveix de poc per cotxes que vagin a Llagostera o que utilitzin algunes de les moltes sortides a camins i carreteres menors que hi ha.

El director del servei català de Trànsit, Joan Josep Isern, admet que els conductors tenen moltes alternatives, però no creu que això afecti al propòsit principal, que és conscienciar dels riscos que té l'excés de velocitat.

Aquest radar només fiscalitza els cotxes que van en direcció a la costa però els altres dos que hi ha previst instal·lar a la Nacional 2, entre Fornells i Quart i a la variant de Sant Daniel, controlaran els dos sentits de la marxa. Entre Fornells i Quart el tram a mesurar serà de quasi 5 quilòmetres i a la variant serà de 3.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?