Deportes

Segons el Santos, Neymar només cobrava 70.000 euros a l'any

La documentació remesa pel club brasiler a l'Audiència Nacional només reflecteix el salari del jugador, que no arriba als 68.000 euros. No apareix ni la clàusula de rescissió

El brasileño ha llegado este lunes a Barcelona para su presentación como jugador del equipo que dirige Tito Vilanova.Reuters

Fonts pròximes al cas la qualifiquen de "presa de pèl"

Fa pocs dies , l'Audiència Nacional va rebre els papers que havia demanat al Santos i al pare de Neymar sobre el fitxatge del jugador pel Barça però la documentació aportada , segons diverses fonts relacionades amb el cas , és "una presa de pèl" .

Más información

El jutge Pablo Ruz va demanar al Sants que enviés el contracte de Neymar amb el club brasiler . Segons la documentació remesa , el sou del jugador no arribava ni als 70.000 euros a l'any . El contracte que ha enviat el club brasiler consta d'una sola pàgina on només apareix el sou del davanter en reals , la moneda brasilera , que al canvi no arriba ni a 68.000 euros . També reflecteix que és vigent fins al 2014 i la clàusula de rescissió no surt especificada sinó que remet a uns articles de la legislació brasilera .

Aquest contracte és important perquè es va signar el novembre de 2011 , just una setmana abans que Neymar i el Barça pactessin el fitxatge per 2014 , a través de l'empresa N & N.

El jutge també havia demanat al pare de Neymar que aportés els documents detallats de totes les seves empreses que van participar en el fitxatge , especialment , aquesta, N & N , que és a la qual el Barça va fer el pagament dels 40 milions d'euros .

La sorpresa és que el pare del jugador només ha enviat una modificació de domicili . És a dir , no ha remès el que li havia demanat el jutge , que reclamava l'acta fundacional on s'hauria de veure la data de constitució , la raó social de l'empresa , el capital o els accionistes que en formen part. En els documents remesos a l'Audiència no hi ha res d'això , només un simple canvi de domicili .

Ara, el jutge Pablo Ruz ha de decidir si torna a reclamar els papers al Brasil .

Sí que han rebut el contracte dels partits amistosos . En ell s'especifica que el FC Barcelona haurà de jugar un partit al Brasil , en el lloc que decideixi el Santos . En principi , el Barça té fins al 2018 per jugar aquesta trobada perquè l'acord és mentre Neymar jugui amb la samarreta blaugrana . En cas de no jugar-lo, el Barça hauria de pagar 4,5 milions d'euros com a indemnització .

Aquests documents s'afegeixen als ja aportats pel FC Barcelona fa mesos i els enviats per la FIFA , en què apareix que el club presidit per Josep Bartomeu va pagar 17.100.000 d'euros de traspàs més un bonus de dos milions addicionals si Neymar acaba sent finalista de la Pilota d'Or , com va destapar la Cadena SER en el seu moment .

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00