Sociedad

El Barça haurà de pagar tres milions a l'Arsenal pel traspàs de Cesc al Chelsea

El Barça ha traspassat Cesc Fàbregas al Chelsea per 33 milions fixos més tres variables, en funció dels partits jugats pel futbolista. D'aquests diners, el club blaugrana haurà de pagar tres milions a l'Arsenal

Cesc Fàbregas, en rueda de prensa

Una clàusula del contracte entre el club anglès i el català establia que si es venia Cesc per igual o menor diners de la compra, els blaugranes haurien d'abonar a l'Arsenal tot el que s'ha pactat en variables encara que no s'haguessin complert

El Barça va pagar 34 milions d'euros fixos més 5 variables a l'Arsenal pel fitxatge de Cesc el 2011. Els cinc variables eren per títols aconseguits.

D'aquests cinc, el Barça només li va pagar 2, corresponents a la Lliga que va guanyar en el seu segon any de blaugrana (la Lliga dels 100 punts de Tito Vilanova).

Más información

El Barça no havia pagat l'Arsenal els altres tres milions d'euros variables del fitxatge de Cesc perquè no s'havien complert els objectius. Però en l'acord entre Arsenal i Barça havia dues clàusules. La primera era que si el Barça traspassava Cesc a un altre equip per més diners del que l'havia comprat a l'Arsenal, hauria de pagar al conjunt gunner el 50% dels diners de més cobrés. No és el cas perquè el Barça ha venut Cesc per menys diners dels que el va comprar.

L'altra clàusula deia que si el Barça venia Cesc per igual o menys diners dels que l'havia comprat, hauria de pagar-li l'Arsenal tots els variables encara que no s'haguessin complert. Aquest sí que és el cas.

D'aquí que el club blaugrana hagi de pagar aquests tres milions d'euros a l'Arsenal

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00