Sociedad

Barcelona es converteix en el FAB LAB més gran del món

El Disseny HUB de Barcelona reuneix fins el dia 8 de juliol més de 300 laboratoris de fabricació digital de 50 països diferents

FAB10

Barcelona

El FAB10, la Conferència Internacional de fabricació digital, ha aterrat a Barcelona amb un objectiu clar: debatre sobre el futur de les FAB City, ciutats productives i autosuficients. A partir de la mostra de la tecnologia d'impressió 3D més innovadora, els ciutadans podran compartir i coneixement i experimentar les darreres idees que canviaran el món.

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha explicat que "fa anys dèiem que seriem punters en la fabricació digital i la gent reia. Ara tenim aquesta tecnologia". El FAB10, juntament amb altres esdeveniments importants com el Mobile World Congress, és per Trias una mostra que Barcelona és "líder en noves tecnologies i en innovació". A més el batlle de Barcelona ha anunciat la obertura d'un tercer Ateneu de Fabricació Digital a Barcelona al barri de Les Corts.

El FAB10, que té lloc al Disseny HUB de Barcelona a la plaça de les Glòries, congregarà grans innovadors com Paul Eremenko de l'empresa Google, o Neil Gershenfeld, del prestigiós Massachusetts Institute of Technology (MIT).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00