Sociedad

L'aeroport del Prat instal·la un sistema per conèixer l'opinió dels usuaris

Aena ha instal·lat un sistema que se situarà, a mode de prova, als controls de seguretat per conèixer el grau de satisfacció dels passatgers i poder millorar el servei

El sistema 'Happy Or Not'AENA

Aquest tipus de mesuradors de qualitat també estan instal·lats a d'altres aeroports com l'Adolfo Suárez Madrid-Barajas, el Londres-Heathrow o el de Ginebra.

L'entitat Aena ha volgut instal·lar aquest sistema interactiu a l'aeroport del Prat per mesurar la qualitat del servei i el grau de satisfacció que tenen els passatgers sobre aquest.

El sistema està col·locat passat els controls de seguretat dels aeroports i compta amb quatre botons en diferents tonalitats de verd i vermell i amb diverses cares que mostren graus de satisfacció. El passatger podrà polsar aquell botó que més s'adeqüi a la seva sensació i deixar constància de la opinió que tingui del servei. Així serà molt més fàcil poder detectar els problemes que puguin sorgir.

Aquesta nova forma d'enquestar als usuaris és molt menys intrusiva i més atractiva, i ha sigut desenvolupada per l'empresa finlandesa 'Happy Or Not'. Al Prat, de moment, està com a prova, però si el sistema funciona serà instal·lat de forma definitiva.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00