Sociedad

El 'Saló del Manga' ampliarà l'espai

Passarà dels 35.000 als 50.000 metres quadrats per evitar les aglomeracions que es van produir a l'edició anterior. La d'enguany és la vintena edició del saló

El cartell de la vintena edició del Saló del Manga de BarcelonaKen Niimura

Se celebrarà entre el 30 d'octubre i el 2 de novembre als palaus nº1 i nº2 i a la Plaça Univers de Fira de Barcelona, a Montjuïc. La vintena edició de l'emblemàtic saló, per tant, ocuparà un espai rècord de Fira de Barcelona, en part a causa de les llargues cues i aglomeracions que van tenir lloc l'any passat. El Saló del Manga del 2014 ocuparà un total de 50.000 metres quadrats enfront els 35.000 de l'edició passada, en la qual l'espai ja havia sigut ampliat. També els horaris canviaran: s'obriran les portes a les 9 del matí i no a les 10 com fins ara.

Entre els convidats d'aquest any hi haurà Kengo Hanazawa, que actualment està triomfant arreu del món amb el seu manga 'I amb a Hero'; i també visitarà Barcelona Takeshi Obata, autor de 'Death Note' i 'Bakuman', dues de les històries més conegudes a Catalunya. A més, es comptarà amb la presència de l'autor espanyol d'ascendència japonesa Ken Niimura, que també és l'autor del cartell de l'edició d'enguany.

Más información

El president del saló, Carles Santamanria, va destacar la qualitat dels convidats d'aquest any i el gran nombre d'activitats que s'estan preparant per celebrar el vintè aniversari del saló. En referència a l'augment d'espai i d'horaris considera que "ens permetrà que els visitants puguin gaudir amb més comoditat del saló, que també creix en les seves activitats en tots els recintes". També és important l'anunci que va fer el director sobre les entrades, ja que es podran començar a comprar de forma anticipada a partir del 24 de juliol a través de ficomic.com.

En aquesta edició, l'aforament serà de 16.000 persones i aquells que vagin disfressats hauran d'inscriure's prèviament per poder entrar de franc, i no tothom ho podrà fer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00