Viernes, 04 de Diciembre de 2020

Otras localidades

El Girona Actua vol donar feina a més gent aquest any

L'Ajuntament de Girona continuarà l'any que ve amb el programa que ha posat en marxa per fomentar la inserció laboral de persones amb risc d'exclusió.

L'ajuntament de Girona va impulsar el programa Girona Actua el novembre del 2013

L'ajuntament de Girona va impulsar el programa Girona Actua el novembre del 2013 / O.R.

L'equip de govern ho entén com una eina per combatre la pobresa.

El programa Girona Actua ha permés trobar feina al 57% de les persones que s'hi han acollit. Però encara queda molta feina per fer. L'objectiu, segons ha explicat la tinent d'alcalde de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas, "és anar reduint cada cop més el grup de joves poc formats amb risc d'exclusió i els majors de 45 anys que no tenen feina". Està convençuda que els resultats aniran cada cop a millor.

Madrenas ha destacat que bona part dels que han començat a treballar amb aquest programa, un cop ja no han rebut la subvenció, han aconseguit mantenir la feina. També n'hi ha que han pogut col·locar-se perquè havien fet la formació que ofereix el programa Girona Actua.

El regidor de serveis socials, Eduard Berloso, ha explicat que "donar feina a algun membre de la família ajuda a combatre la pobresa infantil". Ha destacat que tot i que indirectament, aquest programa juntament amb les beques de menjador o de casal.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?