Sociedad | Actualidad

Jordi Pujol no aclareix si compareixerà al Parlament

L'expresident de la Generalitat trenca el seu silenci i diu que està "a disposició dels jutges i l'Agència Tributària". Són les seves primeres paraules després del seu comunicat on declarava tenir comptes sense regularitzar a l'estranger

Jordi Pujol atenent als mitjans de comunicació davant de la seva casa de Queralbs(EFE)

Jordi Pujol reitera que es posa a disposició dels jutges i l'Agència Tributària. Són les seves primeres declaracions després de la confessió per escrit el divendres 25 de juliol. Les ha fet a les portes de la casa que té a Queralbs, al Ripollès, on ha dit que es troba bé.

no té clar encara si compareixerà al Parlament però reitera que es posa en mans dels jutjats o Hisenda per donar les explicacions que calguin.

Un Jordi Pujol que ha afegit que no té clar encara si compareixerà al Parlament, però reitera que es posa en mans dels jutjats o Hisenda per donar les explicacions que calguin. Per tant, ja es veurà si acaba o no acudint al Parlament, tal i com han reclamat tots els partits catalans a l'oposició. Una compareixença que hauria de ser a partir del setembre.

Más información

Pujol, que estava amagat des de la seva confessió el 25 de juliol, va sortir ahir a la tarda de casa i per sorpresa, acompanyat d'un escorta, per atendre els nombrosos mitjans de comunicació que feien guàrdia a les portes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00