Sociedad

Rull assegura que Mas traurà les urnes el 9N

El número 2 de Convergència, Josep Rull, ha volgut dissipar qualsevol dubte sobre la possibilitat que Artur Mas no convoqui la consulta el 9 de novembre en cas que el Constitucional impugni la llei de consultes

Josep Rull: "Catalunya està per sobre de tota persona per rellevant que hagi estat."ACN

Rull assegura que Junqueras no ha de patir perquè el president Mas té molt clar que el 9 de Novembre, traurà les urnes al carrer digui el que digui el constitucional. Segons argumenta, els convergents són gent de refiar i compleixen els seus pactes: "no cal fer cap mena d'advertiment. Nosaltres som gent seriosa i complim amb els compromisos. Hem mantingut la unitat en aquest procés i la continuarem mantenint. La unitat és l'element fonamental per l'èxit d'allò que volem fer. Tenim davant el repte del 9 de novembre i posarem les urnes. Catalunya vol decidir el seu futur".

Malgrat aquestes declaracions en públic, fonts del Pacte Nacional pel Dret a Decidir han explicat a SER CATALUNYA que Mas ja els hi hauria comunicat que si el Constitucional impugna el decret de convocatòria del 9N, no traurà les urnes.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00