Sociedad

El mundial de Saisó: Els germans Gasol il·lusionen Espanya

El domini dels de Sant Boi a la preparació fa que Espanya surti com a gran favorita per la medalla d'or

Espanya ha guanyat els 8 partits de preparació de la Copa del Món i ho ha fet amb una certa comoditat, excepte amb Ucraïna a Badalona.

El que més destaca en aquests 8 partits és el domini abassegador dels germans Gasol en el joc interior. Si donem un cop d'ull a les estadístiques ,veurem que en minuts jugats, punts, rebots i valoració els Gasol estan primers. A més, físicament arriben en un bon moment al campionat. Pau ha descansat gràcies a un estiu sense 'play off' a l'NBA i Marc està més prim, el que li dona més rapidesa al marge de la gran intimidació que té.

Que els Gasol dominin fins ara es una molt bona noticia, però només amb el joc interior no es pot guanyar un campionat del món. Preocupa que fins ara nomes Juan Carlos Navarro hagi estat en el seu nivell. El percentatge de triples dels jugadors exteriors en aquests 8 partits és només d'un 29%, molt baix tenint en compte els jugadors que té Espanya.

Más información

Els Gasol dominen, però cal equilibrar el joc interior amb l'exterior. Aquest és, de moment, el primer repte per Orenga.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00