Sociedad | Actualidad

Un dirigent de CiU va assegurar a Carod-Rovira que cobraven comissions del 5%

Això ha afirmat l'ex conseller el cap i ex president d'Esquerra a una entrevista a Ràdio Euskadi

L'exconseller en cap, Josep Llluís Carod Rovira(ACN)

Un dirigent de Convergència i Unió va assegurar a Josep Lluís Carod Rovira que el Govern català cobrava comissions del 5%

Más información

Segons explica, tot va ser després d'un plenari on ell mateix va acusar el govern presidit per Jordi Pujol de cobrar comissions del 3%.Això va seruns anys abans que ho fesl'ex president Maragall. Al acabar, se li va acostar un membre destacat de CiU per dir-li que no, que era una miqueta més el que s'embutxacaven.Així ho relata a Ràdio Euskadiel tambéex vicepresident del primer Govern tripartit: "a l'acabar la sessió del Parlament on jo em vaig referir al 3% algú, en aquell moment molt important de CiU, se'm va acostar i em va dir 'això que has dit és mentida. Això és una injúria, és una infàmia, això no és cert. No és el 3%, que jo sàpiga és el 5%'. Jo em vaig quedar atònit".

Atònit, diu que es va quedar Carod Rovira per la impunitat ambquè es tractaven aquests temes. Segons descriu de forma molt gràfica, va sentir-se "com una formiguetadins un zoològic". Ara bé, assegura que desconeixia les irregularitats de Pujol i que la seva confessió va ser com un cop al cap. De totes formes, vol mirar el cantó positiu i considera quel'escàndol posa punt i finalaun tipus dedirigents que confonien "majoria absoluta" amb "impunitat absoluta".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00