Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba un plan para indemnizar a las víctimas de abusos sexuales en la Iglesia cuyos casos estén prescritos

Sociedad

Barcelona convoca un Ple extraordinari per donar suport a la consulta

El Consell Plenari, convocat a petició de Convergència i Unió, Unitat per Barcelona i Iniciativa, debatrà i aprovarà una única proposició de recolzament clar a la votació

ACN

L'Ajuntament de Barcelona farà dilluns un ple extraordinari per donar suport a la consulta del 9 de novembre. L'han demanat Convergència i Unió, Unitat per Barcelona i Iniciativa i en aquesta sessió s'aprovarà una declaració en la que el consistori expressa el seu compromís amb la votació. En el text, l'Ajuntament es compromet a facilitar tots els recursos i les eines necessàries perquè es pugui votar.

Segons el primer tinent d'alcalde, Joaquim Forn, l'alcalde Xavier Trias intervindrà en aquest ple extraordinari que es farà dilluns a les 12 del mig dia.

El PSC i el PP han intentat que es debatessin també altres proposicions, però els grups que donen suport a la consulta ho han impedit. La portaveu socialista, Assumpta Escarp, reclamava la possibilitat d'incloure una altra proposició en la que deixava clar que la llei de consultes no permet la pregunta pactada entre CiU, ERC, ICV i CUP.

Más información

El PSC ha recordat que els 11 regidors li permeten convocar un altre ple extraordinari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00