Sociedad

Els mossos tornen a detenir el professor de Molins per abusos

Un alumne de l'escola Sant Miquel el va denunciar aquest dilluns després que trascendís que la policia l'havia arrestat. El menor assegura que la setmana anterior el professor li va intentar tocar el penis durant una classe

El professor Cristian B. va ser arrestat el passat 1 d'octubre acusat d'assetjar un menor a través de facebook fent-se passar per una noia. Els mossos el van tornar a detenir aquest dijous arran de la denúncia presentada dilluns per un dels seus alumnes d'11 anys. Els mossos asseguren que els presumptes abusos són anteriors a la primera detenció però a la seva denúncia el menor diu que els fets van passar "fa aproximadament una setmana". La policia assegura que han tornat a parlar amb ell per reconstruir l'escena i ara diu que va ser abans de l'1 d'octubre.

El menor va denunciar davant dels mossos que aquest professor li va intentar tocar el penis durant una classe en què tots dos estaven sols. El nen que té 11 anys va acudir a la comissaria amb la seva mare dilluns d'aquesta setmana quan va trascendir que el professor havia estat detingut l'1 d'octubre i seguia fent classe.

Segons ha pogut saber SER Catalunya, el menor va explicar als mossos que "fa aproximadament una setmana" aquest home que és el seu professor de matemàtiques, llengua catalana i castellana, a més de tutor dels alumnes de cinquè de primària els va dir que havien d'anar a l'aula de tutoria d'un en un per llegir uns textos en veu alta davant seu. El menor explica a la denúncia que quan va entrar a l'aula, que està a la mateixa planta que la seva, el professor li va dir: "qué guapo eres" mentre li amanyagava l'estómac. Segons el relat del menor, després li va posar la mà dins dels pantalons i els calçotets i li va intentar tocar el penis. El nen es va posar nerviós i va apartar-se ràpidament. El professor li va dir que ja podia tornar a la seva aula.

El nen va explicar-ho dilluns mateix a la seva mare quan va trascendir la notícia, a través d'un comunicat dels mossos, que el professor de 24 anys i veí del Vendrell, havia estat detingut per grooming, assetjar un menor del Vallès Occidental a través del facebook. En aquella ocasió, segons els mossos, va aconseguir que el nen s'exhibís davant la càmera i va intentar quedar amb ell en un bosc. Aleshores el menor se'n va malfiar i va dir-ho als seus pares, que ho van denunciar a la policia.

Els mossos investiguen si hi pot haver mes casos. L'alumne de l'escola Sant Miquel desconeix si altres nens han patit algun tipus d'abús per part d'aquest professor i va assegurar que era el primer cop que patia tocaments. L'escola Sant Miquel va acomiadar-lo dilluns quan es va assabentar pels mitjans de comunicació del que havia passat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00