Miércoles, 27 de Septiembre de 2023

Otras localidades

Idea@Ràdio últims dies

Busquem la ràdio del futur

La iniciativa de Ràdio Barcelona, a la recerca de nous talents, s'amplia a tothom que hagi acabat els seus estudis de Comunicació des del curs 2012/2013

Busquem la ràdio del futur

Ja estem en els darrers dies per poder presentar projectes que optin a Ide@Ràdio, el concurs amb el que SER Catalunya promou el talent i la creativitat radiofònica. Hi poden participar, fins el 20 de gener, estudiants de comunicació actuals o que hagin acabat els estudis des del curs 2012/2013. Si el treball es fa en equip, només un dels seus membres ha de tenir aquest requisit acadèmic.

Es busquen idees revolucionaries que innovin la ràdio que es fa a Catalunya. Els projectes d'espais poden ser de qualsevol gènere (com per exemple programes d’entreteniment, programes informatius, retransmissions esportives o emissions d’humor) però han de ser idees originals, amb capacitat d'anàlisis de mercat i visió innovadora per a crear un nou concepte radiofònic.

Tres dels programes presentats seran produïts per convertir-se en un espai radiofònic que serà emès per Ràdio Barcelona. Els programes s’hauran de defensar davant d’un jurat format per professionals de SER Catalunya a l’estudi Toresky el dia 14 de febrer.

Les bases del concurs es poden descarregar AQUÍ i tots els dubtes i preguntes es poden enviar a idearadio@cadenaser.com.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?