Jueves, 22 de Octubre de 2020

Otras localidades

Idea@Ràdio últims dies

Busquem la ràdio del futur

La iniciativa de Ràdio Barcelona, a la recerca de nous talents, s'amplia a tothom que hagi acabat els seus estudis de Comunicació des del curs 2012/2013

Busquem la ràdio del futur

Ja estem en els darrers dies per poder presentar projectes que optin a Ide@Ràdio, el concurs amb el que SER Catalunya promou el talent i la creativitat radiofònica. Hi poden participar, fins el 20 de gener, estudiants de comunicació actuals o que hagin acabat els estudis des del curs 2012/2013. Si el treball es fa en equip, només un dels seus membres ha de tenir aquest requisit acadèmic.

Es busquen idees revolucionaries que innovin la ràdio que es fa a Catalunya. Els projectes d'espais poden ser de qualsevol gènere (com per exemple programes d’entreteniment, programes informatius, retransmissions esportives o emissions d’humor) però han de ser idees originals, amb capacitat d'anàlisis de mercat i visió innovadora per a crear un nou concepte radiofònic.

Tres dels programes presentats seran produïts per convertir-se en un espai radiofònic que serà emès per Ràdio Barcelona. Els programes s’hauran de defensar davant d’un jurat format per professionals de SER Catalunya a l’estudi Toresky el dia 14 de febrer.

Les bases del concurs es poden descarregar AQUÍ i tots els dubtes i preguntes es poden enviar a idearadio@cadenaser.com.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?