Sociedad
CRISI A DA

L'oposició titlla de "marquèting" i “tactisme” l'anunci de Martí

El PS afirma que la voluntat del cap de Govern de no optar a la reeleció mostra feblesa política en un moment transcendental, mentre que SDP creu que es tracta de pura estratègia

Andorra la Vella

L'oposició no es creu que Antoni Martí abandoni el camí cap a la reeleció.

D'una banda, el PS diu que el cap de l'executiu, amb les seves declaracions, "mostra feblesa política en un moment molt important de la legislatura", mentre que des d'SDP creuen que aquesta estrategia és "pur marqueting".

Després que el líder de DA anunciés que posava el càrrec a disposició del partit, les reaccions no s'han fet esperar.

El candidat socialdemòcrata a cap de Govern, Pere Lopez, s'ha mostrat sorprès per aquestes afirmacions. El també primer secretari del PS ha explicat que "aquestes declaracions mostren una feblesa en un moment de la legislatura molt important, ja que de tot el programa electoral, encara falten aspectes a complir", i afegeix que "aquest tacticisme és de poca alçada política".

El primer secretari del PS i candidat a cap de Govern / Arxiu

BAIXA QUALITITAT POLÍTICA

El candidat del PS a cap de Govern ha estat el més dur en qualificar l'anunci de Martí. Pere López l'ha qualificat de "tactisme de baixa qualitat política" pel moment transcendental que vivim

Per la seva part, el coordinador d'SDP a les Valls del Nord, Felip Gallardo, opina que aquestes declaracions d'Antoni Martí "són pur marqueting".

Gallardo ha afegit que és normal que posi el càrrec a disposició del partit ja que "DA ha de ser qui designi la millor persona per estar al capdavant de les llistes a candidat a cap de Govern" però no confia que Martí deixi d'exercir aquesta funció.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00