Sociedad | Actualidad

Izah

Fa més d'una dècada que està vinculada al món de la música, però ha estat aquest any quan s'ha començat a parlar d'Isabel Hernández, més coneguda pel seu nom artístic Izah, com la nova revelació de l'escena catalana del soul i el rhythm and blues

Barcelona

Aquesta jove artista barcelonina nascuda a Maschester barreja l'anglès i el castellà a les seves cançons amb molta naturalitat. Després de la petita mostra d'estils i sons que proposava a 'IzahBlues', ara presenta l'EP 'Now or never' que aconsegueix fusionar el jazz, la frescor del r'n'b, el soul i un xic d'electrònica de tal manera que crea un estil personal i totalment reconeixible.

Aquest dissabte actua a l'Auditori de Banyoles per presentar temes de Mindland -amb Cristian Vázquez-, el seu primer hit 'One more day' i un avanç de tres temes del seu primer elapé. Estic contenta que aquí ja comenci a haver-hi una bona escena de música negra, perquè jo sempre he tingut molt clar que aquest és el meu gènere, diu Izah, que forma part del projecte Soul Sisters que reuneix les millors veus negres de casa nostra per celebrar un concert el dia Internacional de la Dona Treballadora al Music Hall de Barcelona.

Dissabte, 17 de gener del 2015

Auditori de l'Ateneu

Preu: 10 euros

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00